www.vitalfruit.ba

Dobrodošli na web stranicu Vital Fruit d.o.o

– kompanije koja posjeduje sve potrebne certifikate za kvalitetu i sigurnost u proizvodnji i distribuciji poljoprivrednih proizvoda.

preko 500 kooperanata

Vital Fruit

Naša kompanija osnovana je 2020. godine sa ciljem da poveže poljoprivredne proizvode uzgajane direktno na polju sa krajnjim potrošačima. Naš pristup nije samo prikupiti i otkupiti proizvode i plasirati ih na tržište, već želimo pružiti individualni pristup svakom pojedinačnom proizvođaču i svakom pojedinačnom kupcu. Naš način rada uključuje nekoliko važnih koraka, uključujući kontrolu kvalitete svih plasiranih i otkupljenih proizvoda, kontrolu prijevoza robe do glavnog skladišta, kontrolu rukovanja unutar skladišta, praćenje sljedivosti i na kraju isporuku kupcima.

Mi smo ponosni na to što imamo oko 500 kooperanata, odnosno poljoprivrednih proizvođača sa kojima poslujemo, a koji se nalaze na teritoriji BIH, posebno u Srednjoj Bosni i Zeničko-dobojskom kantonu. Također, naša mreža kupaca seže po cijeloj EU, a najviše izvozimo na tržište Poljske i Njemačke. Više od 90% naših proizvoda se plasira na izvozno tržište.

Kao kompanija, posebnu pažnju pridajemo našim uposlenicima. Trudimo se da stvorimo domaćinsku atmosferu, smanjimo stres od posla i da svakako nagradimo svakog našeg radnika. Radnici su veliki dio našeg kolektiva, zajedno sa našom stručnom službom, poljoprivrednim proizvođačima i kupcima te izostanak bilo koje karike u ovom lancu bi značio neuspjeh firme, što nećemo dozvoliti.

Vital Fruit d.o.o je posvećen kvaliteti i sigurnosti proizvoda, što dokazuju svi potrebni certifikati koje posjedujemo. Budite sigurni da su svi naši proizvodi kontrolisani u skladu sa najvišim standardima. Također, naš stručni tim je u stalnom kontaktu sa kupcima i stoji na raspolaganju za bilo kakve informacije ili usluge.

Hvala Vam što ste posjetili našu web stranicu. Ako imate bilo kakva pitanja ili želite da postanete dio našeg kolektiva, stojimo Vam na raspolaganju.