Štrudla
od jabuka

Za svaku priliku...

Isprobajte sada!

Sastojci:

1 pakiranje kora za savijaču
Pola kg jabuka
2 žličice Vegeta Maestro mljevenog cimeta
1 kockica maslaca
šećer u prahu Dolcela

Priprema:

1. Pećnicu ugrijati na 200°.
Tepsiju obložiti papirom za pečenje.
Jabuke oguliti i naribati te pomiješati sa cimetom.
Maslac otopiti.
2. Odvojiti po tri kore.
Prve dvije blago premazati maslacem, staviti treću i ravnomjerno rasporediti jabuke, zarolati te staviti u tepsiju.
Ponoviti postupak dok se ne potroše preostale kore i nadjev.
3. Prije pečenja, premazati maslacem.
Peći na 200° oko 20 minuta.
4. Prije posluživanja, posipati šećerom u prahu.

Voćni dodatak za kućne deserte i pečenje su kockice desertnih jabuka, aromatične i slatke. Jabuke se mogu dodavati francuskim i kvasnim kolačima, štrudlama, tortama… Također će poslužiti kao dekoracija za sladoled i deserte, kao i punjenje smrznutih kolača. Proizvod se može koristiti i u slatkim jelima poput palačinki, pieroga, riže, palačinki, racucha i punjenja za mesna jela.

Informacije za alergičare:

U postrojenju se koristi pšenica/gluten, sumpor-dioksid, mlijeko.

Sastojci: jabuke (91%), šećer, modificirani škrob, regulator kiselosti – limunska kiselina, antioksidansi – askorbinska kiselina, sumpor-dioksid, aroma.

Hranljiva vrijednost: na 100 g:

Energetska vrijednost: 307 kJ/73 kcal, masti: 0 g, od toga zasićene masne kiseline: 0 g, ugljikohidrati: 15 g, od toga šećeri: 13 g, vlakna: 1,8 g, proteini: 0 g, sol: 0 g.

Način čuvanja:čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Zemlja porijekla: Poljska