Sa sadržajem voća čak od 91%…

Jabuka

Uživajte u savršenstvu voćnog dodatka – slatkoća desertnih jabuka u svakom zalogaju!

Za svaku priliku...

Isprobajte sada!

Kolač sa jabukama

Sastojci: Potrebno je za tijesto: 400 g brašna, 80 g šećerau prahu, 200 g mekog butera /maslaca, 1 jaje, 1 mala kasika praška za pecivo (5g), 35 ml soka od jabuka...

Štrudla sa jabukama

Sastojci: za 4 osobe, 1 pakiranje kora za savijaču, pola kg jabuka, 2 žličice vegeta maestro mljevenog cimeta, 1 kockica maslaca, šećer u prahu Dolcela...

Kolač od jabuka i vrhnjem

Sastojci: tijesto: 5 jaja, 150 g maslaca, 100 g šećera, 1 prstohvat soli, 200 g glatkog brašna, 1 prašak za pecivo, NADJEV: 800 g očišćenih jabuka, 1 žlica limunovog soka, 500 ml mlijeka.

Voćni dodatak za kućne deserte i pečenje su kockice desertnih jabuka, aromatične i slatke. Jabuke se mogu dodavati francuskim i kvasnim kolačima, štrudlama, tortama… Također će poslužiti kao dekoracija za sladoled i deserte, kao i punjenje smrznutih kolača. Proizvod se može koristiti i u slatkim jelima poput palačinki, pieroga, riže, palačinki, racucha i punjenja za mesna jela.

Informacije za alergičare:

U postrojenju se koristi pšenica/gluten, sumpor-dioksid, mlijeko.                                             

Sastojci: jabuke (91%), šećer, modificirani škrob, regulator kiselosti – limunska kiselina, antioksidansi – askorbinska kiselina, sumpor-dioksid, aroma.

Hranljiva vrijednost: na 100 g:

Energetska vrijednost: 307 kJ/73 kcal, masti: 0 g, od toga zasićene masne kiseline: 0 g, ugljikohidrati: 15 g, od toga šećeri: 13 g, vlakna: 1,8 g, proteini: 0 g, sol: 0 g.

Način čuvanja:čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Zemlja porijekla: Poljska